Οι πελατες μας

Με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αυτοκινητα πολυτελειας

Επιλέξτε ένα από τα Luxury Cars που διαθέτει η Valet Parking και κάντε με στυλ το γάμο σας, τη βόλτα σας ή την κοινωνική σας έξοδο.

Κλασσικα αυτοκινητα

Θέλετε για νυφικό αυτοκίνητο ένα πολυτελές Vintage Car; Διαλέξτε ένα από τα συλλεκτικά αυτοκίνητα των συνεργατών μας και κάντε τον γάμο σας αξέχαστο!

Valet Parking

Στη Valet Parking αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου  τη μελέτη και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να διαμορφώσουμε το χώρο στάθμευσης σε έναν ασφαλές χώρο για το αυτοκινητα των πελατών σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση. Απευθυνόμαστε σε διοργανωτές εκδηλώσεων, πολυχώρους, catering, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εταιρίες και ιδιώτες.

Οργανωση Parking

Με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση και το μέγιστο της ικανοποίησης των καλεσμένων σας, παρέχουμε προτεραιότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), ηλικιωμένους, εγκύους, γονείς με μικρά παιδιά.

Valet Parking

Η ευγένεια, ο σεβασμός, η τιμιότητα και ο επαγγελματισμός των μελών της Εταιρείας, αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της.

Valet Parking
Ασφαλεια και Επαγγελματισμος

Με την Valet Parking έχετε την δυνατότητα να παρέχετε στους καλεσμένους σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στάθμευσης. Η συνέπεια μας, η ασφάλεια , ο επαγγελματισμός και οι συστάσεις από τους πελάτες μας είναι η εγγύηση μας για μια άψογη συνεργασία.

Η Valet Parking ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην παροχή υπηρεσιών στάθμευσης και λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία έχει πλήρη νομική και εταιρική μορφή και αποδίδει φορολογία στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

100%

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

100%

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

100%

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

100%

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

100%