Οργάνωση Parking

Η μελέτη του χώρου στάθμευσης, ο εξοπλισμός και η διαμόρφωση του, οργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του Πελάτη.

Περισσότερα

Υπηρεσιά καλωσορίσματος

Valet Parking, παραλαβή των οχημάτων από έμπειρους παρκαδόρους στον χώρο υποδοχής (welcome), παρκάρισμα και κλείδωμα των οχημάτων στον χώρο Parking η σε άλλον διαμορφωμένο χώρο.

Περισσότερα

Υποστήριξη Στάθμευσης

Υπηρεσίες υποστήριξης στάθμευσης (τροχονόμευση), όπου έμπειροι και άρτια εξοπλισμένοι παρκαδόροι βοηθούν τους οδηγούς στην ομαλή και ασφαλή τοποθέτηση των οχημάτων τους στον υποδεδειγμένο χώρο στάθμευσης.

Περισσότερα

Προνομιακές υπηρεσίες

Η Valet Parking μπορεί μετά από δική σας εντολή να παρέχει στους καλεσμένους που εσείς επιθυμείτε κάρτα VIP PASS η οποία θα τους προσφέρει ειδικό προνομιακό χώρο στάθμευσης.

Περισσότερα

Παροχή οδηγού

Η VALET Parking μπορεί να παρέχει ειδικά εκπαιδευμένους προσωπικούς οδηγούς σε VIP πρόσωπα για συνοδεέες, φύλαξη προσώπων, καθώς και ειδικά θωρακησμένα οχήματα για την μεταφορά τους.

Περισσότερα

Κλασσικά αυτοκίνητα

Θέλετε για νυφικό αυτοκίνητο ένα πολυτελές Vintage Car; H Valet Parking έχει την λύση για σας! Διαλέξτε ένα από τα συλλεκτικά αυτοκίνητα των συνεργατών μας και κάντε τον γάμο σας αξέχαστο!

Περισσότερα

Αυτοκίνητα πολυτελείας

Αν επιθυμείτε να ενοικιάσετε κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο για μια σημαντική, ή προσωπική στιγμή της ζωής σας, ελάτε να διαλέξουμε ένα από τον στόλο των συνεργατών μας.

Περισσότερα